Lifestyle

Këshilla mjekësore për fëmijë

 

Në vazhdën e vizitave të shumta, fëmijët bashkë me PFF vizituan mjeken Diamanta Loxha në Pediatri në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë.

Aty të vegjlit mësuan për rëndësinë e kujdesit ndaj shëndetit e poashtu edhe kanë parë për së afërmi punën që bëhet nga mjekët dhe motrat medicinale, transmeton KTV.