Lifestyle

Si të ktheni peshën e duhur pas festave

Foto: Ilustrim
 

Festat dhe pushimet kanë tendencën të sfidojnë çdo rutinë të shëndetshme në ushqyerje.

Tundimi për të qëndruar shtrirë ose për tu provuar gjithçka ofrohet në tryezën e mbushur me gjithë të mirat është i madh. Kësisoj, shtimi në peshë është i paevitueshëm.