Lifestyle

Efektet e xhenxhefilit për lëkurë të shëndetshme

Efektet e xhenxhefilit për lëkurë të shëndetshme
 

Përveç përdorimit në kuzhinë dhe të vlerave për shëndetin, xhenxhefili mund të shfrytëzohet edhe për bukurinë e lëkurës.

Xhenxhefili është një zhardhok i rëndësishëm për shëndetin e lëkurës. Ky produkt organik mund të përdoret në shumë maska për fytyrën.