Lifestyle

Përfitimet nga mjalti dhe hudhra

 

Që nga kohët e lashta hudhra është konsideruar një ndër mjetet më efikase kundër sëmundjeve të ndryshme, ndërkaq konsumimi i hudhrës bashkë me mjaltin në lukth të zbrazët i bën mirë maksimalisht organizmit.

A ka gjëra më të shëndetshme se këta dy artikuj: hudhra dhe mjalti?