Lifestyle

Shurup shege në kushtet e shtëpisë, si ta përgatisni

Shurup shege në kushtet e shtëpisë, si ta përgatisni

Shega është një frut që përputhet shumë mirë me gatime të ndryshme në kuzhinë.

Përveç pasurisë së saj të vitaminave, mineraleve dhe antioksidantëve, kokrrat e saj të kuqe mund të jenë një element fantastik i sallatave të shëndetshme me perime.