Lifestyle

Dymbëdhjetë simptomat e kancerit që i injorojmë

Dymbëdhjetë simptomat e kancerit që i injorojmë
 

Kanceri është shkaku i dytë më i zakonshëm i vdekshmërisë në botë dhe është tronditëse që edhe sot shumë njerëz jetojnë pa diagnostikim dhe trajtim deri në fazën e fundit të sëmundjes, e gjitha sepse simptomat thjesht injorohen, pasi ato zëvendësohen me diçka të padëmshme.

Kjo është pikërisht arsyeja pse ju duhet të dini se si të identifikoni dhe lidhni secilën simptomë në mënyrë që të shihni një mjek në kohë.