Të mirat që sjellin farat e kungullit

Të mirat që sjellin farat e kungullit

06 November 2019 09:27

Thuajse të gjithëve ju ka ndodhur që teksa pastroni kungullin i largoni edhe farat.

Mirëpo diçka e tillë do të ishte gabim pasi farat e kungullit sjellin shumë të mira.

Më poshtë gjeni disa vlera ushqyese që kanë farat e kungullit.

-Janë të pasura me selen

-Janë të pasura me antioksidant

-Janë të pasura me hekur

-Janë të pasura me fosfor

-Janë të pasura me zink

-Kanë përmbajtje të mirë triptofani

-Janë të pasura me Omega 3

-Parandalojnë formimin e cisteve

-Janë lehtësisht të tretshme dhe ndihmojnë për të shmangur luhatjet e glicemisë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme