Lifestyle

Ligji për duhanin në Austri ka hyrë në fuqi më 1 nëntor, arrestimet e para për shkak të shkeljes së tij

Ligji për duhanin në Austri ka hyrë në fuqi më 1 nëntor, arrestimet e para për shkak të shkeljes së tij

Në Austri që nga 1 nëntori ka hyrë në fuqi ligji për duhanin në të gjitha lokalet dhe restorantet ndërsa në vetëm pak ditë pas ndalimit të duhanit është shënuar edhe arrestimi i parë.

Policia në Vjenë gjatë vikendit ka arrestuar dy vëllezërit që injoruan këtë ndalesë duke ndezur cigaren në një kafene.