Lifestyle

Simptomat që tregojnë se jeni duke u ushqyer dobët

Simptomat që tregojnë se jeni duke u ushqyer dobët

Më shpesh ne dëmtojmë shëndetin tonë nga ushqimi i dobët, lëvizja e pamjaftueshme, por edhe stresi.

ju sjellim një përmbledhje të simptomave që ju paralajmërojnë të ndaloni dhe ndryshoni disa gjëra në jetë, transmeton KosovaPress.