Lifestyle

Për dhëmbë më të shëndetshëm dhe të fortë përdorni kripën

Për dhëmbë më të shëndetshëm dhe të fortë përdorni kripën

Kripa është një ndër mineralet më të përdorshme dhe të vlefshme në të gjithë globin. E gjeni kudo në natyrë e deri tek ushqimet që gatuani çdo ditë.

Shija e kripës është ndër të vetmet që nuk mund të ngatërrohet me asgjë tjetër ndaj është dhe shumë e preferuar. Përveç kuzhinës, kripa është shumë e përdorur në kura të ndryshme mjekësore apo trajtime bukurie, kryesisht të bëra në shtëpi.