Lifestyle

Zbulohen gjenet që ndikojnë në rritjen e rrezikut nga skizofrenia

Zbulohen gjenet që ndikojnë në rritjen e rrezikut nga skizofrenia

Shkencëtarët kanë zbuluar 10 gjene që luajnë një rol kryesor në zhvillimin e skizofrenisë, zbulon një studim i ri.

Studiuesit në Spitalin e Përgjithshëm të Massachusetts dhe Harvard Medical School zbuluan se rreziqet u ngritën kur pjesët e ADN-së u ndërprenë.