Lifestyle

Si ta krijoni një dhelpër prej letrës?

Si ta krijoni një dhelpër prej letrës?

Në rubrikën Punëdore të "Programit Fluturues të Fëmijëve" është prezantuar hap pas hapi se si mund të krijohet një dhelpër prej letre.

Është fare e lehtë, duhet të keni letra me ngjyra, një laps, një ngjitës dhe gërshërë.