Lifestyle

Vaj kokosi si përbërësi magjik për flokë më të mirë

Vaj kokosi si përbërësi magjik për flokë më të mirë

Falë këtyre maskave të flokëve, të cilat mund t’i bëni vetë, do t’i keni flokët në çdo kohë sikur të kishit dalë nga salloni i flokëve.

Flokët e forta dhe me shkëlqim janë një ëndërr e shumë grave, dhe falë këtyre maskave është e arritshme, transmeton KosovaPress.