Lifestyle

Pesë arsyet përse gratë kanë nevojë për më shumë gjumë se burrat

Pesë arsyet përse gratë kanë nevojë për më shumë gjumë se burrat
 

Mënyra e të fjeturit dhe sasia e nevojshme e orëve të gjumit ndryshojnë shumë nga meshkujt tek femrat.

Studimet shkencore tregojnë se gratë përballen me pagjumësinë më shumë se burrat.