Lifestyle

Çfarë duhet të bëni që të lehtësoni simptomat e gripit

Foto: Ilustrim
 

Nëse vuani nga gripi, disa masa të thjeshta mund të funksionojnë shpejt dhe do ta ndieni ndryshimin.

“The Guardian” jep disa këshilla për t’ju ndihmuar të lehtësoni simptomat e kësaj gjendje gjithmonë të pakëndshme.