Lifestyle

Tymi i cigares ndikon negativisht në rritjen e bimëve në shtëpi

 

Tymi i cigares është i dëmshëm jo vetëm për ata që e thithin atë, por dhe për të tjerët përreth.

Ashtu si për njerëzit, ky tym ndikon negativisht dhe në gjallesat e tjera që bashkëjetojnë në një mjedis, si për shembull, bimët e shtëpisë.