Lifestyle

Limon, hudhër e xhenxhefil për ta ulur presionin e gjakut

Limon, hudhër e xhenxhefil për ta ulur presionin e gjakut

Limon, hudhër dhe xhenxhefil. Kjo është pija që ndihmon në zhbllokimin e arterieve, si dhe uljen e shtypjes së presionit të lartë të gjakut. Hudhra njihet si burim i vetive të forta antivirale, antiseptike dhe antibakteriale. Ajo është e pasur me fibra, mangan, vitaminë B6 dhe vitamina C.

Në anën tjetër, xhenxhefili është i mbushur me antioksidantë të fuqishëm që lehtësojnë problemet e tretjes, zvogëlojnë dhimbjen, pastrojnë arteriet dhe nxisin sistemin imunitar, transmeton rtk.