Lifestyle

Vdekja e parë e shkaktuar nga cigarja elektronike

Vdekja e parë e shkaktuar nga cigarja elektronike

Një pacient ka humbur jetën pas luftës me sëmundjen e mushkërive, e cila iu shkaktua nga konsumimi i cigareve elektronike.

Ngjarja ka ndodhur në Illinois, ShBA dhe është regjistruar si vdekja e parë e këtij lloji.