Lifestyle

Studimi: Burrat pas shkurorëzimit, tri herë më të rrezikuar nga vetëvrasjet se gratë

Studimi: Burrat pas shkurorëzimit, tri herë më të rrezikuar nga vetëvrasjet se gratë
 

Studimet kanë treguar se divorcet janë shumë të rënda psikologjikisht jo vetëm për nënat dhe fëmijët, por edhe më shumë për baballarët, ndaj këta të fundit duhet të mendohen dy herë përpara se t’i japin fund një martese.

Statistikisht, niveli i burrave të shkurorëzuar që kryejnë vetëvrasje është tri herë më i lartë se i grave të shkurorëzuara.