Lifestyle

Si ndikon alkooli dhe duhani te eshtrat

 

Pohimi që duhani dhe alkooli janë dy kombinime të dëmshme për trupin e njeriut është i njohur tashmë.

Megjithatë, konsumi i tyre është shumë i përhapur në të gjithë globin dhe fillon që në mosha të hershme.