Lifestyle

Vitaminat esenciale për një lëkurë të shëndetshme

 

Problemet me lëkurën: si aknet, ekzema dhe lëkura e tharë, prekin një pjesë të madhe të njerëzve gjatë jetës së tyre.

Problemet e ndryshme kërkojnë trajtime të caktuara në mënyrë që simptomat të përmirësohen.