Lifestyle

Cilat gjëra duhet t’i shmangni nëse keni lëkurë të thatë

Cilat gjëra duhet t’i shmangni nëse keni lëkurë të thatë
 

Lëkura e thatë mund të jetë zhgënjyese, por ka disa mënyra që ju mund ta bëni më të vështirë ta menaxhoni.

Për të përcaktuar se cilat zakone për kujdesin e lëkurës mund ta bëjnë atë të thatë më keq, kanë treguar dermatologët e certifikuar dhe ekspertë të kujdesit ndaj lëkurës. Këtu janë disa gjëra që ju rekomandojmë që të mos bëni nëse lëkura juaj ndihet veçanërisht e thatë, transmeton Class.