Lifestyle

Kanabisi mund të shkaktojë depresion dhe nxit vetëvrasje

Kanabisi mund të shkaktojë depresion dhe nxit vetëvrasje

Tymosja e kanabisit në adoleshencë rrit rrezikun e prekjes nga depresioni dhe vetëvrasja, thotë një studim i ri.

Hulumtuesit nga Amerika dhe Britania kanë zbuluar se droga lidhet me trurin e njerëzve dhe më vonë jep efektin në shëndetin mendor.