Lifestyle

Blerina Jahiri sjell në jetë pasionin e saj të fëmijërisë

 

Një ndër profesionet më të përhapura dhe fitimprurëse të kohëve moderne është dizajni i modës.

Atraktiviteti që ofron si profesion dhe mundësitë e shumta të shprehjes dhe krijimtarisë, kanë bërë që shumë të rinj të talentuar ta kthejnë modën nga pasioni në biznes.