Lifestyle

Këngët e Ed Sheeranit i bëjnë fëmijët më të lumtur

Foto: Ilustrim
 

Ed Sheeran, Little Mix dhe Stormzy janë artistët më të dashur në mesin e fëmijëve të moshave 7 deri në 17 vjeç, sipas një raporti të ri mbi muzikën dhe mirëqenien.

Sondazhi i 1001 fëmijëve në Angli u botua nga Youth Music, një organizatë bamirëse që investon në projektet muzikore për të rinjtë.