Lifestyle

Si ndikon mungesa e mëngjesit në punën tuaj

Si ndikon mungesa e mëngjesit në punën tuaj
 

Keni lexuar se nuk është mirë të filloni ditën me barkun e zbrazur.

Fillimi i ditës me stomakun bosh do të ndikojë në nivelin e përqendrimit, energjinë dhe produktivitetin. Ushqimet me kalori rrisin produktivitetin dhe duke e ditur këtë nuk është mirë ta filloni ditën me stomakun tuaj bosh.