Lifestyle

Cilat janë vitaminat më të mira për gratë

Cilat janë vitaminat më të mira për gratë

Pavarësisht ushqyerjes së shëndetshme, shumë gra vuajnë nga mungesa e të paktën një ushqyesi të rëndësishëm.

Sipas ekspertëve, çdo grua ka nevojë për 13 vitamina, acide yndyrore dhe minerale.