Lifestyle

Bill Gates tregon cili është investimi më i rëndësishëm që ka bërë

Bill Gates tregon cili është investimi më i rëndësishëm që ka bërë

Me pothuajse 100 miliardë dollarë në emrin e tij, bashkë-themeluesi i Microsoftit dhe filantropi, Bill Gates ka treguar se cili është investimi më i rëndësishëm që ka bërë.

Në një ese në “The Wall Street Journal” ai thotë se investimi më i rëndësishëm për të është ai prej 10 miliardë dollarësh, përmes Fondacionit “Bill & Melinda Gates”, në tri organizata të veçanta që rrisin qasjen në vaksina dhe ilaçe për njerëzit në nevojë përreth botës, transmeton Koha.net.