Lifestyle

Si ta ruajmë trurin në mënyrë natyrale

Si ta ruajmë trurin në mënyrë natyrale

Demenca, sëmundja e Alzheimerit dhe sulmi në tru janë sëmundje gjithnjë e më të zakonshme.

Përparimet e vazhdueshme në hulumtime zbulojnë gjithmonë diçka të re që mund të zvogëlojë rrezikun e këtyre problemeve, natyrisht, pa ilaçe.