Lifestyle

Pesë ushqimet që ndihmojnë në luftimin e stresit

Foto: Ilustrim
 

Jeta dinamike, shumë orë pune dhe detyrime të tjera janë sigurisht shkaku i stresit për shumicën e njerëzve. Disa njerëz arrijnë ta luftojnë, por ka edhe ata që janë vazhdimisht në ngërç, ose në depresion.

Këto pesë ushqime mund t'ju ndihmojnë të relaksoheni.