Lifestyle

Valdrin Sahiti me shumë risi më 2019

Valdrin Sahiti me shumë risi më 2019

Duke kërkuar përmbushjen e tij shpirtërore dhe duke zbuluar brendësinë e tij, ai u shfaq në tregun shqiptar me një sfilatë mode kur në atë kohë organizimet e tilla ishin pak të njohura për publikun tonë.

Disenjatori i njohur kosovar, Valdrin Sahiti, gjithnjë ka ditur ta befasojë publikun me guximin dhe kreativitetin e tij, dhe duke besuar gjithmonë në ëndrrën e tij, edhe atëherë kur njerëzit dyshonin nëse do t'ia dilte.