Lifestyle

Banania nuk preferohet për mëngjes

Banania nuk preferohet për mëngjes

Nëse hani banane në mëngjes, së shpejti do të ndiheni të uritur.

Në rast se konsumohen për mëngjes, bananet do të shërbejnë si një burim energjie afatshkurtër, pas së cilës së shpejti do të ndiheni të uritur dhe të lodhur.