Lifestyle

Uji me trangull, depo me vitamina

 

Uji me trangull përmban vitamina A, C dhe E, të cilat luftojnë veprimin e radikaleve të lira në trupin e njeriut.

Këto vitamina, kombinuar me vlerat e tjera ushqyese të trangullit, parandalojnë mpiksjen e gjakut.