Vajza e atentatorit të Londrës kundër burkës dhe ideve të babait

Vajza e atentatorit të Londrës kundër burkës dhe ideve të babait

27 March 2017 11:44

Ka sunduar median britanike historia e Teegan, vajza 18-vjeçare e vrasësit të Londrës, Khalid Masood, që kundërshtoi t’i bindej urdhrave të babait, që donte që ajo të konvertohej në fenë islame dhe të vishte burka.

Ajo, në kundërshtim të hapur me prindin, vajti në një mbrëmje për studentë me një fustan të hapu

Fotoja e publikuar në profilin e saj Facebook, është ne median kryesore britanike.

Por është krejt e kundërta me motrën, Andi, që ka pranuar diktatin e babit, duke pranuar kushtet e tij dhe kishte vajtur të jetonte me atë.

Teegan jeton me mamanë, Janë, një grua e suksesshme në biznes, drejtoreshë në një kompani kimikatesh, e cila luftoi fuqishëm që vajzat e saj të mos i bashkoheshin babait.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme