Lëmsh

Shumë interesim për të strehuar macen që ushtari turk e shpëtoi nga gërmadha në Al Bab

 

Fotografitë e maces, të cilën nga gërmadhat e qytetit sirian Al Bab e shpëtoi një pjesëtar i ushtrisë turke dhe i vuri emrin Paqe, kanë bërë xhiron e botës, ndërkohë që mijëra persona kanë shprehur interesin për ta strehuar.

Ushtari turk, Omer Ozkan, i cili gjendet në rajonin e Al Babit në kuadër të ofensivës “Mburoja e Eufratit”, ka shpëtuar jetën e një maceje të braktisur, e cila kishte mbetur në gërmadhat e qytetit.