Kur Katalonja bëhet “zemra e Serbisë”

Kur Katalonja bëhet “zemra e Serbisë”

05 October 2017 10:38

Zyrtarë të Beogradit po deklarohen çdo ditë për gjoja mbrojtje të sovranitetit të Spanjës. Arsyeja është e qartë: Ky solidarizim i Beogradit me Madridin kundër Katalonjës, është përpjekje për shpagim borxhi ndaj Spanjës e cila ende s’e ka njohur pavarësinë e Kosovës, transmeton Koha.net.

Një faqe kroate në Facebook, “Croatiaball”, ka ironizuar me këtë qasje të Beogradit dhe për efekt humori parullën shoviniste serbe “Kosova- zemër e Serbisë” e ka zëvendësuar me “Katalonja – zemër e Serbisë”.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme