Shpëtimi i pazakontë i gjarprit të fshehur nëntokë

Shpëtimi i pazakontë i gjarprit të fshehur nëntokë

05 October 2017 09:34

Ky shpëtimtar tepër i guximshëm tregoi qetësinë e nevojshme për të shpëtuar një gjarpër që fshihej në një cisternë nëntokësore, transmeton Shqip.

Shpëtimi u bë në Cooroy, në qytetin Queensland të Australisë. Burri futet brenda në cisternë dhe e kap gjarprin me dot.

Ai nuk ka frikë se mund të pickohet prej tij dhe që jeta mund t’i vihet në rrezik.

Për më tepër shikoni imazhet e shpëtimit të reptilit.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme