Kuriozitet

Ariu në Florida gati sa s’përfundoi në veturën e policisë

Ariu

Një patrullë në Florida publikoi pamjet kur një ari u kap shumë pranë veturës policore, gati sa të futej brenda. Upi ka njoftuar se vetura ishte parkuar diku në cep të rrugës, kur një ari trupvogël iu afrua dhe tentoi të futej në të.

Ai tentoi ta hapte derën por pa sukses.

Autoritetet amerikane u kanë bërë thirrje qytetarëve t'i mbajnë të mbyllura dyert e veturave në parking dhe t'i fshehin ushqimet pasi kjo po i nxit kafshët.