Kuriozitet

Amerikani kap xhekpotin me tiketën 1-dollarëshe

Vetëm një tiketë iu desh Michael Eavesit që t'i fitojë 331.792 dollarë në lotari.

Upi shkroi se amerikani nga Karolina e Veriut luajti lotarinë Cash 5 online, duke blerë tiketën që kushtonte vetëm 1 dollar.

“Ishte hera e parë që luajta këtë lojë. Po qëndroja në mesditë në shtëpi dhe pashë në telefonin tim këtë lotari. Ende s'mund ta besoj se fitova”, ka deklaruar ai.

Eaves shtoi se ka nisur të bëjë plane për shpenzimin e dollarëve.