Lëmsh

Ylli me shkëlqim të pazakontë tërheq vëmendjen

 

Astronomët mund të kenë zgjidhur misterin pas një ylli jashtëzakonisht të shndritshëm.

Studenti i doktoratës në Universitetin e Uashingtonit, Anastasios Tzanidakis, dhe asistenti kërkimor i astronomisë James Davenport po kërkonin "yje që silleshin çuditërisht" kur morën një alarm për një çudi të mundshme yjore nga anija kozmike Gaia, shkroi CNN.