Lëmsh

Gati 200 vjet pas vdekjes së Hegelit, u gjetën regjistrime të mësimeve të tij

 

Biografi Klaus Vieweg duke hulumtuar filozofin gjerman Hegel ka zbuluar një gamë të madhe mësimesh të padokumentuara më parë që mund të ndryshojnë perceptimet e një prej figurave kryesore të filozofisë moderne perëndimore.

Më shumë se 4000 faqe me shënime leksionesh nga Georg Wilhelm Friedrich Hegel u gjetën nga Klaus Viewegu në bibliotekën e Kryedioqezës së Mynihut dhe Freisingut.