Lëmsh

Francezi thyen rekord duke ecur rreth 2 km në një tel të lartë në Francë

 

Një francez ka thyer një rekord botëror duke ecur rreth 2 km në një tel të lartë në Mont-Saint-Michel në Francë.

Nathan Paulin, i cili bëri bujë në 2017-ën kur eci në një gjatësi të madhe në një tel midis Sheshit Trocadero të Parisit dhe Kullës Eiffel, vendosi një rekord të ri për ecjen në vijën kryesore kur eci një distancë rreth 2 km mbi Mont-Saint-Michel, që është vend i trashëgimisë botërore të UNESCO-s në Francë.