Lëmsh

Tre shokë udhëtojnë në 50 shtete për 5 ditë

 

Një grup prej tre shokësh kanë thyer rekord duke vizituar 50 shtete për 5 ditë, 13 orë dhe 10 minuta.

Peter McConville kishte organizuar udhëtimin me shokët e tij Pavel Krechetov nga Austini dhe Abudullai Salah nga Minneapolisi.