Lëmsh

Pamje të mahnitshme të Hënës nga Arian Mavriqi (FOTO)

 

Fotografi dhe autori i dokumentarit “Wildlife me Arian Maviqin” në KTV, Arian Mavriqi, me disa shkrepje ka zënë pamje mahnitëse të Hënës.

Fotografitë janë realizuar të mërkurën mbrëma, teksa e ka zënë Hënën të plotë duke shkëlqyer në errësirën e madhe.