Lëmsh

Dhia heroike e Ukrainës

 

Një dhi në Ukrainë është shpallur heroinë kombëtare pasi shkaktoi një varg shpërthimesh me granata rreth një spitali në Zaporizhzhia, duke lënë të plagosur të paktën 40 ushtarë rusë, shkruan The Guardian.

Forcat ruse kishin vendosur tel dhe granata rreth skajit të një spitali lokal në fshatin Kinski Rozdorin, duke vendosur kurthin si një mbrojtje rrethore, sipas drejtorisë së inteligjencës ukrainase.