Lëmsh

Ariu hyn në shtëpinë e turistëve në SHBA derisa të gjithë po flinin

 

Një zyrtar në Wisconsin të Chikagos u thirr në një shtëpi turistësh pasi një ari i zi hyri nga një dritare e hapur ndërsa një familje flinte.

Gardiani i Departamentit të Ruajtjes së Burimeve Natyrore në Wisconsin, Tim Werner, u thirr në shtëpinë turistike kur një familje nga Illinois u zgjua dhe zbuloi se një ari kishte hyrë nga një dritare kuzhine.