Lëmsh

Zbulohet bakteri i gjatë sa qerpiku i njeriut

Zbulohet bakteri i gjatë sa qerpiku i njeriut
Foto: BBC
 

Ju duhet të keni një mikroskop për të parë bakteret. Por, jo për Thiomargarita magnifica.

Ky bakter gjigant është qartë i dukshëm me sy të lirë, me madhësinë dhe formën e një qerpiku njerëzor.