Lëmsh

Gjenerali i rremë amerikan mashtroi disa gra, ua mori afër 1 milion dollarë

Fake Army general scammed multiple women out of $1M
 

Një burrë nga Teksasi u arrestua për atë që autoritetet e kanë quajtur mashtrim romantik në internet. Ai, duke u paraqitur si gjeneral i ushtrisë, mashtroi disa gra duke përfituar në total afër 1 milion dollarë, raportoi AP-ja të mërkurën.

Fola Alabi i njohur edhe si Folayemi Alabi, 51 vjeç, u arrestua në shtëpinë e tij dhe është paditur për mashtrim në internet, mashtrim përmes postës dhe pastrim parash, kanë thënë prokurorët federalë.