Lëmsh

Burri nga Britania kaloi 36 orë në luhatëse për të hyrë në “Guinness”

 

Një burrë nga Britania ka shpenzuar 36 orë në një luhatëse për t’u futur në Librin e Rekordeve “Guinness”.

Richard Scott 51-vjeçar nga Kinross në Angli, kishte filluar duke u lëkundur në 6:10 të mëngjesit të shtunën dhe e kishte përfunduar të dielën në mbrëmje.