Lëmsh

Fosilet e dinozaurit që inspiroi filmin “Jurassic Park”, shiten për mbi 12 milionë dollarë

 Fosilet e dinozaurit që inspiroi filmin “Jurassic Park”, shiten për mbi 12 milionë dollarë
Foto: CNN
 

Emri i tij është "Hector", ai është mbi 100 milionë vjeç dhe fosilet e tij u shitën për më shumë se 12 milionë dollarë në ankand nga Christie's, shkroi CNN të shtunën.

Hectori është skeleti më i plotë i “Deinonychus antirrhopus” i gjetur ndonjëherë, sipas Christie's.